fbpx

Δεύτερες σκέψεις από Μπανκέρο – «Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ στην Ιταλία»

Δεύτερες σκέψεις από Μπανκέρο – «Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ στην Ιταλία»

Ο Πάολο Μπανκέρο φαίνεται να το ξανασκέφτεται για το ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει να εκπροσωπεί, εν αντιθέσει με προηγούμενές του δηλώσεις του που ανέφερε πως θέλει να παίξει με την Ιταλία.

O 20χρονος φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος επελέγη στο Νο.1 του draft για το 2022, ανέφερε σε δηλώσεις του πως δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί με την Ιταλία, εν αντιθέσει με όσα είχε δηλώσει παλαιότερα. Και αυτό γιατί, το γεγονός πως πραγματοποιεί μία πολύ υποσχόμενη πρώτη χρονιά στο NBA, τον ωθεί στο να έχει στην άκρη του μυαλού του και την… Team USA.

«Ακόμα δεν ξέρω σε ποια εθνική ομάδα θα παίξω. Είναι η ερώτηση που μου κάνουν όλοι, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Οι ιταλικές μου ρίζες χρονολογούνται από τον προπάππου μου, η οικογένειά μου και εγώ δεν έχουμε πάει ποτέ στην Ιταλία και θα προσπαθήσω να πάω εκεί το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του γυμνασίου, συμμετείχα σε πολλά καμπ με τις ομάδες νέων των ΗΠΑ, αλλά πάντα με απέρριπταν. Σε εκείνο το σημείο βγήκε μπροστά η Ιταλία. Μετά είχα την ευκαιρία να πάρω διαβατήριο και το πήρα, με βοήθησαν με τα χαρτιά.

Μάλλον χωρίς τον Covid-19 θα έκανα το ντεμπούτο μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά στο μεταξύ έχουν συμβεί πολλά πράγματα και τώρα όλα είναι διαφορετικά», ήταν τα λόγια του Μπανκέρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ