fbpx

Χοκς-Μάβερικς 132-130: Αδιόρθωτη η… παρέα του Ντόντσιτς

Χοκς-Μάβερικς 132-130: Αδιόρθωτη η… παρέα του Ντόντσιτς

Οι Ντάλας Μάβερικς πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, ωστόσο λύγισαν στην παράταση (132-130) και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για το play in tournament.

Οι Χοκς κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ωστόσο σε νεκρό χρόνο ο Μαγκί πήγε στη γραμμή των βολών και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Μάβερικς πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε συγκλονιστική εμφάνιση, όμως στα 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Γιανγκ πήγε στην γραμμή των βολών.

Ο ηγέτης των Χοκς έδειξε μεγάλη ψυχραιμία και με 2/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 132-130, αναγκάζοντας τους Μάβερικς σε ακόμη μια ήττα την φετινή σεζόν.

Ο Ντεζούντε Μάρει με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χοκς, ενώ ο Τρε Γιάνγκ με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για την Ατλάντα.

Για τους Μάβερικς, ο Κάιρι Ίρβινγκ, έκανε συγκλονιστική εμφάνιση έχοντας 41 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ακολουθεί με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ