fbpx

Ουέστ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία»

Ουέστ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία»

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19:15) με τον Ολυμπιακό, μίλησαν ο συνεργάτης προπονητής του Νίκου Παπανικολόπουλου στην Καρδίτσα  Γιάννης Γαπκιάδης και ο Τζάροντ Ουεστ.

Ο κ. Γαπκιάδης τόνισε την ανάγκη που έχει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενόψει και του «τελικού» της επόμενης εβδομάδας με τον Ιωνικό:

«Η εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μόλις έχει ξεκινήσει. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Για εμάς οι στόχοι σε αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον επερχόμενο ‘τελικό’ που έχουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ευχόμαστε να έχουμε μία παρουσία άκρως ανταγωνιστική στο ματς με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην Καρδίτσα για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ο Τζάροντ Γουέστ στάθηκε στη δυσκολία της επερχόμενης αναμέτρησης αλλά τόνισε ότι ο Α.Σ.Κ. θα δουλέψει με τρόπο που θα είναι έτοιμος γι’ αυτή τη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Basket League και της Ευρωλίγκα. Για εμάς θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία και προφανώς ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά στοχεύουμε να έχουμε μία καλή εβδομάδα προετοιμασίας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την Κυριακή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ