fbpx

Μακάμπι-Βίρτους 111-80: Τη διέσυρε και κοιτάζει πεντάδα (vid)

Μακάμπι-Βίρτους 111-80: Τη διέσυρε και κοιτάζει πεντάδα (vid)

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Βίρτους, καθώς οι γηπεδούχοι διέσυραν τους Ιταλούς με 111-80. 

YouTube video

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το παιχνίδι τελείωσε σχεδόν πριν ξεκινήσει.  Οι Ισραηλινοί μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και στα πρώτα 70 δευτερόλεπτα είχαν φτάσει τη διαφορά στους οκτώ πόντους, ενώ στο τέλος της περιόδου η Βίρτους Μπολόνια βρισκόταν στο -15 (28-13). 

Όποιος περίμενε την αντίδραση της ομάδας του Σκαριόλο, διαψεύστηκε. Οι παίκτες της Μακάμπι έκαναν πάρτι στο παρκέ και το προβάδισμα συνεχώς διευρυνόταν αγγίζοντας τους 30 πόντους (62-33) στην ανάπαυλα. 

Το μόνο ισορροπημένο δεκάλεπτο ήταν το τρίτο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ιταλοί κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ. Ο Κάτας έβλεπε την ομάδα του να κρατάει τα ηνία και να συνεχίζει να ελέγχει τα ριμπάουντ και να τιμωρεί την αντίπαλη άμυνα με κάθε ευκαιρία. Το μόνο αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν το επεισόδιο του Σενγκέλια με φίλαθλο της Μακάμπι λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ