fbpx

Εφές – Αρμάνι 89-69: Επέστρεψαν στις νίκες οι Τούρκοι ελπίζουν σε θαύμα (vid)

Εφές – Αρμάνι 89-69: Επέστρεψαν στις νίκες οι Τούρκοι ελπίζουν σε θαύμα (vid)

Εφές και Αρμάνι ήρθαν αντιμέτωπες για την 31 αγωνιστική της Euroleague , με το σύνολο του Αταμάν να υποτάσσει τους Ιταλούς με 89-69.

YouTube video

Με αυτή την νίκη η Εφές έκανε το 15-16 και μένει στο παιχνίδι για την οκτάδα (κάτι το οποίο θα γίνει μόνο με θαύμα), έπειτα από δύο σερί ήττες. Το σύνολο του Αταμάν στα εναπομείναντα ματς θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να νικήσει σε όλα ώστε να προλάβει τα playoff .

Το ματς :

Η Εφές φρόντισε να δείξει τις προθέσεις της από την στιγμή που πάτησε στο παρκέ και θέλησε να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Αρμάνι. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 22-16 υπέρ των Τούρκων.

Στην δεύτερη περίοδο , η τουρκική ομάδα, θέλησε να αυξήσει περισσότερο την διαφορά και να περιορίσει την Αρμάνι στους πόντους, κάτι που κατάφερε αφού πήγε στα αποδυτήρια το υπέρ της 47-38.

Στην επανάληψη η Εφές παρουσιάστηκε ακόμη πιο ορεξάτη και έδωσε στους Ιταλούς ελάχιστα φάσεις που θα τους βοηθούσαν να επανέλθουν όμως δεν ήταν εφικτό να συμβεί από την στιγμή που οι παίκτες του Αταμάν έβαζαν το έναν καλάθι πίσω από το άλλο με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει με 68-54.

Στο τελευταίο μέρος του ματς, η ομάδα του Αταμάν μπήκε στο παρκέ πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Αρμάνι, αλλά δεν άφηνε να την πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Αν και η Αρμάνι σημείωσε τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη περίοδο δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο σκοτ με την Εφές να βάζει το πόδι στο γκάζι και να τελειώνει το ματς με 89-69

Εφές (Αταμάν): Λάρκιν 18, Μπιανπουά 12, Κλαιμπερν 16, Μπράιαντ 15, Πλέϊς 8, Μίσιτς , Ζίσιτς 6,  Εμπαγέ 2

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Βόιντμαν 12, Καμπαρό 19,  Νέπιερ 6 , Ντέιβις 9, Μελί 5, Χάινς 6, Μπάρον 3, Σίλντς 5 , Τονούτ 2 , Μήτρου- Λονγκ 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ