fbpx

Αταμάν: «Είμαστε σε μια άγνωστη κατάσταση, η Αρμάνι έγινε ομάδα και βγήκε από το… χάος»

Αταμάν: «Είμαστε σε μια άγνωστη κατάσταση, η Αρμάνι έγινε ομάδα και βγήκε από το… χάος»

Ως τελικός χαρακτηρίζεται ο αποψινός αγώνας ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για να μπουν στα πλέι οφ και όποια από τις δύο κερδίσει θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα, ενώ όποια χάσει αποχαιρετάει τις πιθανότητές της.

Ο κόουτς της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι τονίζοντας για τις δύο σερί σημαντικές νίκες που έχει πετύχει η αντίπαλός της και το εντελώς διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εκτιμώ πολύ την Αρμάνι Μιλάνο και τον Ετόρε Μεσίνα. Ήταν ενωμένοι και στις καλύτερες μέρες τους στο παρελθόν και στις πιο δύσκολες στιγμές αυτής της σεζόν, έγιναν ομάδα και κατάφεραν να βγουν από το χάος. 

Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα το τελευταίο διάστημα. Σε μια άγνωστη για εμάς κατάσταση, θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να το αξίζουμε με τη μάχη που θα δώσουμε και την απόδοσή μας. 

Πρέπει να μαρκάρουμε καλά τον Νέιπιερ, να σταματήσουμε τα σουτ του Μπάρον και να προσέξουμε τους επιθετικούς σέντερ όπως είναι οι Ντέιβις, Μέλι και Βόιτμαν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ