fbpx

Παναθηναϊκός: Φλιώνης ή Μωραΐτης για την επόμενη ημέρα

Παναθηναϊκός: Φλιώνης ή Μωραΐτης για την επόμενη ημέρα

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλοντας όμως να κάνει και ένα καλό finish στην Euroleague. Αυτό, δεν σημαίνει πως τα βλέμματα δεν έχουν πέσει στην επόμενη σεζόν. 

Κακά τα ψέματα, η φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τα λάθη του παρελθόντος έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, την ώρα που ο Ολυμπιακός δείχνει τουλάχιστον δύο σκάλες πάνω αγωνιστικά. Βεβαίως, η υπόθεση πρωτάθλημα κρίνεται ως δύσκολη, αλλά οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για να ανατρέψουν τα προγνωστικά και τη μπασκετική λογική. 

Ο Παναθηναϊκός εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται ενεργά με την επόμενη ημέρα. Φυσικά η υπόθεση του προπονητή είναι πάνω-πάνω στη λίστα «to do» του Παναθηναϊκού, όμως εξίσου ψηλά είναι και η απόκτηση Ελλήνων παικτών. 

Η δεξαμενή των ποιοτικών Ελλήνων είναι πολύ συγκεκριμένη και οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση γηγενών παικτών. Στον «άσσο» που για ακόμη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός είχε λειψανδρία, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας Έλληνας παίκτης για συμπληρωματικό ρόλο, ο οποίος – ωστόσο – θα μπορεί να βοηθά πολύ ενεργά στις εγχώριες υποχρεώσεις. 

Οι δύο παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της «πράσινης» λίστας είναι οι Δημήτρης Φλιώνης της ΑΕΚ και Δημήτρης Μωραΐτης του Περιστερίου. 

Ο Φλιώνης διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ, όντας πολύ βελτιωμένος και δουλεμένος σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Ο βασικός πόιντ γκαρντ της Ένωσης διάγει μια από τις σταθερές σεζόν και φυσικά έχουν πέσει πάνω του τα βλέμματα. 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μωραΐτης έχει εντυπωσιάσει κυρίως με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ομάδα στα «παράθυρα», ειδικά στο ματς απέναντι στη Σερβία. Ο 24χρονος combo υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη έχει προσθέσει πράγματα στο ρεπερτόριο του, όντας από τους πιο βελτιωμένους Έλληνες παίκτες της Basket League. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Φλιώνης δείχνει πως προηγείται στην… κούρσα, χωρίς να σημαίνει ότι έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση. Πάντως, δύσκολο έως απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο. 

Αξίζει να τονιστεί πως ο Φλιώνης έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, αλλά η πρόκληση της συμμετοχής του στην Ευρωλίγκα, έχει την δύναμη να αλλάξει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ