fbpx

Παπαγιάννης: «Συμμαχία» για το ΝΒΑ

Παπαγιάννης: «Συμμαχία» για το ΝΒΑ

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπείται από τον Μπιλ Ντάφι στην Αμερική σε συνεργασία με τον Νίκο Σπανό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη και να εκπροσωπείται στην Ευρώπη από το πολύ «δυνατό» πρακτορείο Network Sports του Νίκου Σπανού. Παράλληλα, όμως, ενίσχυσε τα… νώτα του και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, όπου την τύχη του θα διαχειρίζεται ένας από τους παλιότερους και πιο ισχυρούς εκπροσώπους παικτών του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Μπιλ Ντάφι, ο οποίος θα κληθεί το καλοκαίρι να διερευνήσει το έδαφος επιστροφής του Έλληνα σέντερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η BDA είναι ένα από τα καλύτερα γραφεία εκπροσώπησης με συμβόλαια που συνολικά πλησιάζουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια! «Ναυαρχίδα» του είναι το  μάξιμουμ των 207 εκατομμυρίων του Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος είναι ο πιο γνωστός πελάτης του. Στην λίστα του συναντάει κανείς, τον Ντι Άντρε Έιτον των Σανς, τον Σκότι Μπαρνς των Ράπτορς, των Άρ Τζέι Μπάρετ των Νικς, τον Νίκολα Βούτσεβιτς των Μπουλς και πολλούς ακόμα παίκτες πρώτου επιπέδου.

Η επιλογή του Ντάφι έγινε σε συνεργασία με τον Νίκο Σπανό, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν στέλεχος της BDA στην Ευρώπη. Όταν πια άνοιξε το δικό του πρακτορείο, διατήρησε την καλή του σχέση με τον Αμερικανό ατζέντη και πλέον από κοινού θα διαχειριστούν τις τύχες του Έλληνα σέντερ, ο οποίος θα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους free agents του καλοκαιριού του 2023.

Πρέπει να τονισθεί, βέβαια, πως το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό είναι ανοικτό και οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν τον παίκτη που βοήθησαν να εξελιχθεί σε έναν από τους κυριάρχους ψηλούς του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ