fbpx

Ματιές σε Μάντσεν

Ματιές σε Μάντσεν

Ο προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας Λάσι Τουόβι βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον παίκτη της ΑΕΚ.

Δίπλα στον Ντρού Νίκολας χθες (19/3) στο ΟΑΚΑ, καθόταν μια γνώριμη φιγούρα για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας Λάσι Τουόβι παρακολούθησε το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην χώρα μας, με σκοπό να δει από κοντά τον Αλεξάντερ Μάντσεν.

Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν αγωνίσθηκε στους πρόσφατους αγώνες των παραθύρων στην διάρκεια του Φεβρουαρίου απέναντι στο Ισραήλ και την Γερμανία, αλλά είχε παίξει στους τρεις αγώνες του Νοεμβρίου και είναι ένας παίκτης τον οποίο ο ομοσπονδιακός προπονητής των Φινλανδών υπολογίζει για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Θα τον παρακολουθήσει, λοιπόν, στον αγώνα της Τρίτης στα Λιόσια απέναντι στην Μάλαγα για το BCL, στο οποίο ω της σύμπτωσης είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια την Ένωση. Ο Τουόβι ήταν προπονητής της Στρασμπούρ από το 2020 ως το προηγούμενο καλοκαίρι και την περίοδο 2020-21 η ομάδα του είχε ηττηθεί με 77-68 στο ΟΑΚΑ, ενώ είχε νικήσει με 91-73 στην Γαλλία. Καλύτερος παίκτης τότε του Τουόβι στο Στρασβούργο ήταν ο νυν παίκτης των Φίνιξ Σανς Ισμάιλ Γουέινράιτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ