fbpx

Μπαρτζώκας: «Για λόγους γοήτρου η νίκη» (vid)

Μπαρτζώκας: «Για λόγους γοήτρου η νίκη» (vid)

Στις πολλές ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός να καθαρίσει το ματς νωρίτερα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Έγινε δύσκολο με το σουτ του Μπέικον. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, για λόγους γοήτρου θέλεις να κερδίζεις σε τέτοια ντέρμπι.

Θέλαμε να βάλουμε τον Σλούκα για να βρει ρυθμό. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα, πιο πολύ ήθελε να προστατευτεί.

Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα και παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Εχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μπαρτζώκας: «Μην κρυβόμαστε, δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία το παιχνίδι»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMy8xOS8xNS81MF81OV82NDE3MmY2MzMzMjFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M35S”,”uploadDate”:”2023-03-19T15:52:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crah5fuav3pl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ