fbpx

Βεζένκοφ: Στην Αθήνα την Δευτέρα ο GM των Κινγκς 

Βεζένκοφ: Στην Αθήνα την Δευτέρα ο GM των Κινγκς 

Η τρίτη επίσκεψη των Σακραμέντο Κινγκς στην Ελλάδα “για τα μάτια” του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, όχι μόνο έχει ήδη δρομολογηθεί, αλλά θα έχει σαφέστατα μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τις προηγούμενες.  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του apexsports.gr από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα το νο1 του διοικητικού επιτελείου της ομάδας της Καλιφόρνια, Μόντι ΜακNέρ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον χαρισματικό Ελληνοβούλγαρο του Ολυμπιακού, την επόμενη ημέρα απέναντι στο Λαύριο.

Αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία των “Βασιλιάδων” στη χώρα μας εντός των τελευταίων τριών μηνών. Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο, με τον ασίσταντ-GM, Ουές Γουίλκοξ, να φωνάζει “παρών” στην αναμέτρηση της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε εκείνη του Φλεβάρη στο πλαίσιο του φάιναλ-8 του Κυπέλλου. Η αποστολή στην Κρήτη ήταν πολυμελής, με σημείο αναφοράς τον πιο “μπαρουτοκαπνισμένο” άνθρωπο της ομάδας σε περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται μακριά από την αμερικανική ήπειρο, Τζέι Τριάνο.

Ο ΜακΝέρ παίρνει τις αποφάσεις

Τώρα οι Κινγκς… ανεβαίνουν πίστα, αφού στην Αθήνα θα ταξιδέψει ο άνθρωπος που έχει την διοικητική ευθύνη για όλες τις αποφάσεις τους. Ο GM της ομάδας, Μόντι ΜακΝέρ, ο οποίος πρόσφατα επιβραβεύτηκε από τον ιδιοκτήτη, Βίβεκ Ραναντίβε, με νέο συμβόλαιο. Προσλήφθηκε από τους “βασιλιάδες” τον Σεπτέμβρη του 2020 και μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια κατάφερε να αλλάξει ριζικά την εικόνα τους, με τη φετινή σεζόν να είναι μακράν η πιο επιτυχημένη από το 2005 έως σήμερα. 

Με το που συμφώνησε ο Βεζένκοφ να επιμηκύνει το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”,  το apexsports.gr… πήρε χαρτί και μολύβι για να αναλύσει τα νέα δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η ελληνική ομάδα θα έχει σαφές πλεονέκτημα το ερχόμενο καλοκαίρι απέναντι στους Αμερικανούς.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ο ο 27χρονος φόργουορντ σταμάτησε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός τους, όπως υπενθυμίζει κι η επικείμενη παρουσία στη χώρα μας του ανθρώπου που εμπιστεύεται “με κλειστά τα μάτια” ο ιδιόρρυθμος Ραναντίβε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ