fbpx

«Άσφαιρος» με ένοπλο φρουρό!

«Άσφαιρος» με ένοπλο φρουρό!

Ο Μπράντον Μίλερ έμεινε άποντος στο πρώτο του παιχνίδι του στο τελικό τουρνουά, στο οποίο θα συνοδεύεται από σωματοφύλακα που οπλοφορεί!

Το “gun gate” του Τζα Μοράντ έχει μεν συγκλονίσει τον μπασκετικό κόσμο για το μέγεθος της απερισκεψίας του σούπερ-σταρ των Γκρίζλις, πλην όμως στο κολεγιακό πρωτάθλημα συνεχίζεται ένα πολύ μεγαλύτερο και δυστυχώς με τραγικές προεκτάσεις δράμα. Η νεότερη εξέλιξη στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Μίλερ είναι πως όσο η ομάδα του θα αγωνίζεται στο τελικό τουρνουά, ο ίδιος θα συνοδεύεται από έναν ένοπλο φρουρό! Οι απειλές εναντίον της ζωής του έφθασαν σε τέτοιο σημείο που το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα αναγκάστηκε να προσλάβει έναν σωματοφύλακα, ο οποίος θα τον ακολουθεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Πρωτοφανείς καταστάσεις

«Αν βλέπατε τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον του, θα καταλαβαίνατε γιατί προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση», έσπευσε να εξηγήσει ο προπονητής του Νέιτ Όουτς. «Σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να βιώνει ένας παίκτης στο κολέγιο, αλλά είναι η κατάλληλη κίνηση».

Η ειρωνεία του πράγματος είναι πως στο πρώτο παιχνίδι του Αλαμπάμα στην March Madness, o Μίλερ –ο οποίος πλέον προβάλλει ως το φαβορί για το Νο2 του ντραφτ πίσω από τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα-ήταν «άσφαιρος». Στην άνετη νίκη της ομάδας του με 96-75 επί του Τέξας Κόρπους Κρίστι έμεινε άποντος σε 19 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 0/5 σουτ εντός πεδιάς. Βέβαια ο πολυτάλαντος φόργουορντ προερχόταν από τραυματισμό στους προσαγωγούς και αυτός ήταν ο βασικός λόγος της κακής εμφάνισης του.

Το σίγουρο είναι πως όσο το Αλαμπάμα θα προχωράει στο τουρνουά, τόσο θα μεγαλώνει ο θόρυβος γύρω από τον Μίλερ. Από την μια διότι είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και από την άλλη γιατί είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, ένας παίκτης να ακολουθείται από ένοπλο σωματοφύλακα! Είναι χαρακτηριστικό πως ο προσωπικός του φρουρός τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα (από τις προπονήσεις ως και τις συνεντεύξεις Τύπου), έχοντας σε εμφανή σημεία το όπλο και το σήμα του!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ