fbpx

Επίσημη η επιστροφή του Eurocamp

Επίσημη η επιστροφή του Eurocamp

Για πρώτη φορά από το 2018 θα μαζευτούν στο Τρεβίζο τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης λίγο πριν το ντραφτ του ΝΒΑ

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και την διαβάσατε στο apexsports, είναι πλέον είναι επίσημη. Το Eurocamp, όπως ανακοίνωσε η Adidas, επιστρέφει στο Τρεβίζο, για πρώτη φορά από το 2018! Από τις 9 ως τις 11 Ιουνίου θα μαζευτούν στις εγκαταστάσεις La Ghirada τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και θα διαφημίσουν την… πραμάτεια τους, λίγο πριν το ντραφτ του ΝΒΑ, το οποίο φέτος είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιουνίου. 

Υπεύθυνος του προπονητικού επιτελείου του καμπ είναι ο πολύπειρος Μπιλ Μπέινο, ο οποίος έχει θητεύσει ως βοηθός σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ και πλέον είναι στο επιτελείο του Ντούειν Κέισι στους Πίστονς. Μάλιστα ο Μπέινο τον προηγούμενο Οκτώβριο υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον προστάτη και κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο! 

Υπεύθυνος σκάουτινγκ θα είναι ο Ιταλός Τζανλούκα Πασκούτσι ο οποίος έχει περάσει από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στο ΝΒΑ η τελευταία του δουλειά ήταν στους Μινεσότα Τϊμπεργουλφς ως βοηθός GM. 

Η φετινή καινοτομία είναι ότι θα υπάρξει και τριήμερο καμπ για τα κορίτσια από τις 13 ως τις 15 Ιουνίου. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενες ελληνικές συμμετοχές, ωστόσο είναι δεδομένο πως παίκτες όπως ο Σαμοντούροφ, ο Αβδάλας και ο Λιοτόπουλος πληρούν όλα τα κριτήρια για να πάρουν πρόσκληση για το “under 18” καμπ. Σε εκείνο των “μεγάλων”, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για το ντραφτ που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες, μπορεί να φωνάξει “παρών” ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ