fbpx

Αντετοκούνμπο: «Καλύτερη και… από προσωπικές στιγμές η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Αντετοκούνμπο: «Καλύτερη και… από προσωπικές στιγμές η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει πολύ να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς και δεν το κρύβει.

Ο ίδιος αποκάλυψε –όσο μπορούσε- κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συμπαίκτες του σχετικά με τον στόχο του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να το παρομοιάσει, ή μάλλον να το συγκρίνει και να το κατατάξει πιο ψηλά από τις πολύ προσωπικές επαφές με τη σύζυγό του!

Αναλυτικά όσα είπε στην Athletic:

“Το πρωτάθλημα ήταν το πιο σπουδαίο συναίσθημα στη ζωή μου και εννοείται ότι θέλω να το ξαναζήσω. Και δεν μπορώ να πω ακριβώς τι ένιωσα, γιατί αν το κάνω θα γίνω ξανά viral. Ήταν καλύτερο από μία… προσωπική στιγμή. Συγγνώμη αλλά δεν θα το κάνω, αγαπώ τη μέλλουσα σύζυγό μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Θέλω να το κάνω με τους συμπαίκτες μου και η ομάδα μας να είναι αυτή που θα στέκεται στο τέλος όρθια. Θέλω σε αυτούς τους 2-3 μήνες το καλοκαίρι να αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Το λατρεύω αυτό το συναίσθημα.

Ξέρω ότι βρίσκομαι εδώ για να γίνομαι καλύτερος, ξέρω ότι βρίσκομαι εδώ γιατί έχω μακρύ δρόμο σε αυτή τη Λίγκα. Δεν θεωρώ ότι είμαι στο σημείο που θέλω να είμαι. Νιώθω ότι μπορώ να βελτιωθώ σε τεράστιο βαθμό την επόμενη διετία. Και ελπίζω ότι θα το κάνω. Χθες κάναμε τη θεραπεία μας και ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο “τι θα έκανες για να πάρεις το φετινό πρωτάθλημα;”. Τα λέγαμε μεταξύ μας, εγώ, ο Χόλιντεϊ, ο Θανάσης, ο Λόπεζ. Και τους είπα ότι θα κάνω τρέλες για να πάρω τον τίτλο. Με κοιτούσαν και με ρωτούσαν “πραγματικά το θέλεις τόσο πολύ;”. Ήταν όλοι σε φάση “φίλε, δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα”. Δεν θα αποκαλύψω τη συζήτηση, αλλά σε αυτήν ειπώθηκαν ακραία πράγματα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ