fbpx

Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 90-89: Πλησίασε στην οκτάδα και την απομάκρυνε από την κορυφή (vid)

Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης 90-89: Πλησίασε στην οκτάδα και την απομάκρυνε από την κορυφή (vid)

Στο εξ αναβολής παιχνίδι η Εφές επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με 90-89 και συνέχισε να ελπίζει για πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Έφες και της Ρεάλ αποτέλεσε μια αναβίωση του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας. Ο αγώνας ήταν γεμάτος σασπένς και όμορφο μπάσκετ, καταλήγοντας σε μια συναρπαστική νίκη για τους Τούρκους με 90-89. 

YouTube video

Η νίκη αυτή αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αταμάν, καθώς συμβάλλει στο κυνήγι της οκτάδας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ήττα για την Ρεάλ που έφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς περισσότερα παιχνίδια.

Αρχικά, η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από την Έφες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου η Έφες ανέβασε την ενέργειά της στην άμυνα και βρήκε σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 42-39. Στη συνέχεια, η τρίτη περίοδος ήταν ένας καταιγισμός τριπόντων από τους παίκτες του Αταμάν, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν διαφορά 17 πόντων (77-60) στο τέλος του δεκαλέπτου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο δεν πέταξε λευκή πετσέτα, αλλά κυνήγησε και έφτασε κοντά στην ανατροπή. Η Βασίλισσα με τρίποντο του Γιαμπουσέλε προσπέπέρασε μπροστά στο σκορ με 84-83 ανεβάζοντας τον πήχη της δυσκολίας για τους γηπεδούχους, οι οποίοι τελικά βρήκαν λύσεις από τον ηγέτη τους. Ο Λάρκιν με ένα τρίποντο και μία ασίστ στον Πλάις βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να πάρει αέρα τεσσάρων πόντων και στο τέλος να φτάσει στη νίκη με 90-89.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ