fbpx

«Λάσο τριετίας στον Παναθηναϊκό!»

«Λάσο τριετίας στον Παναθηναϊκό!»

Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να ζητά τριετές συμβόλαιο, με τους «πράσινους» να κάνουν δεκτή την επιθυμία του, σύμφωνα με Σερβικό Μέσο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Mozzart Sport, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Πάμπλο Λάσο αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και μετά. Ο έμπειρος τεχνικός δεν ήθελε να αναλάβει τώρα σε μια καταδικασμένη -όπως φαίνεται- σεζόν.

Το Σέρβικο Μέσο, τόνισε πως ο Λάσο ζήτησε τριετές συμβόλαιο από τον Δ. Γιαννακόπουλο, καθώς θέλει χρόνο για να υλοποιήσει το πρότζεκτ του, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο αυτό θέλει υπομονή, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν γίνεται οι «πράσινοι» να αναβιώσουν τις επιτυχίες του παρελθόντος σε σύντομη χρονικά περίοδο.

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια, που ό,τι ζήτησε ο Λάσο στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου, το πήρε. Όσο για την επίσημη ανακοίνωση, η Mozzart Sport τόνισε πως θα έρθει τον Απρίλιο. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ο μόνος σίγουρος είναι ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Ισπανού προπονητή.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως σύμφωνα με τις πηγές του ApexSports.gr από την Ισπανία, ο Ισπανός προπονητής θα δώσει την οριστική του απάντηση τον Μάιο μετά το Final Four.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ