fbpx

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση αφύπνισης του Μπέικον

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση αφύπνισης του Μπέικον

Άπαντες στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, ασχολούνται με τον Ντουέιν Μπέικον, ψάχνοντας τον τρόπο, ώστε να γίνει ξανά ο παλιός κυρίαρχος στο παρκέ.

Όπως τόνισαν στο double team podcast οι Γιώργος Συρίγος και Ρήγας Δάρδαλης, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης, έχει ρίξει αγωνιστικά βάρος σε Παπαγιάννη, Γκριγκόνις και Μπέικον, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν απέδιδαν με βάση την κλάση τους.

Το ζήτημα, όμως, του Αμερικανού είναι ξεκάθαρα το πιο σύνθετο απ’ όλα, διότι δεν είναι αμιγώς αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό.

Από τη μία, ο Χρήστος Σερέλης επιδιώκει να τον κάνει να νιώσει άνετα σε συστήματα που μπάλα κυκλοφορεί πιο γρήγορα. Άρα εκείνος με τη σειρά του θα πρέπει να περιορίσει την ντρίπλα, βρίσκοντας παράλληλα ψυχολογία. Είναι ξεκάθαρο ότι τις προηγούμενες εβδομάδες δεν έχει ούτε την ένταση αλλά και ούτε την συγκέντρωση των πρώτων εβδομάδων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θέλει σαφέστατα να κάνει όσες περισσότερες τροποποιήσεις γίνονται, προσαρμόζοντας τακτικά την ομάδα στα δικά του στάνταρ. Άπαντες γνωρίζουν ότι την ικανότητα του Μπέικον στο σκοράρισμα δεν την έχει κανείς, οπότε πρέπει να βρεθεί μια λειτουργική λύση για όλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ