fbpx

Άρης: Έτοιμος για Περιστέρι – Τέλος οι Πακ και Πιουριφόι

Άρης: Έτοιμος για Περιστέρι – Τέλος οι Πακ και Πιουριφόι

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κόντρα στο Περιστέρι. Αποχώρησε ο Πακ ενώ υπέγραψε αλλού ο Πιουριφόι.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο το Περιστέρι στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της Basket League. Οι Κίτρινοι έλυσαν τη συνεργασία ρου με τον Ρισόντ Πακ ενώ ο Ντάνζελ Πιουριφόι παρότι προπονούνταν με την ομάδα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και υπέγραψε στη βουλγάρικη Μπερόε.

Δηλώσεις για το ερχόμενο παιχνίδι έκανε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη Χρήστος Χασανίδης που είπε:

«Ζούμε μία εθνική τραγωδία. Είμαστε συγκλονισμένοι από το δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων, καλή δύναμη στους επιζήσαντες και ανάρρωση στους τραυματίες. Ελπίζω η Πολιτεία και οι φορείς να μη μείνουν στα ευχολόγια και να περάσουν σε πράξεις για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οδύνης, εμείς όπως και όλες οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα, καλούμαστε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε, ώστε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αντιμετωπίζουμε μία σκληροτράχηλη ομάδα που διαθέτει και ποιότητα, ενώ από τη μεριά μας είμαστε ετοιμοπόλεμοι για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα. Θετική είναι η επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο που θα μας δώσει ακόμα ένα όπλο, κυρίως στην αμυντική λειτουργία μας και το πνεύμα μαχητικότητας, τα οποία είναι πλέον στο dna μας.

Αν τα βγάλουμε αυτά στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου μας που πιστεύουμε ότι θα δώσει βροντερό «παρών», οποιοδήποτε τακτικό κομμάτι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ