fbpx

Πρόβλημα και με Γιαμπουσελέ στη Ρεάλ

Πρόβλημα και με Γιαμπουσελέ στη Ρεάλ

Ο Τσους Ματέο μίλησε στα ΜΜΕ πριν φύγει για τη Λυών για τη μονομαχία της Παρασκευής για την 26η αγωνιστική της Euroleague στο γαλλικό γήπεδο Asvel Villeurbanne και στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς της Ρεάλ.

Η Ρεάλ έχει, με ένα παιχνίδι λιγότερο, μία νίκη πίσω από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, και οι Ισπανοί έχουν κερδίσει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Εκτός από τον Γιουλ (πρόβλημα στο γόνατο), απουσιάζουν οι Γιαμπουσελέ (διάστρεμμα αστραγάλου) και ο Ρούντι (ίωση).

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τη δυσκολία του αντιπάλου, τον Ντε Κολό και την αποχώρηση των Ντεκ και Ταβάρες για να παίξουν με τις ομάδες τους στα παράθυρα , αλλά και την επιστροφή του Ράντολφ.

“Ο Γιαμπουσέλε υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο κόντρα στη Ζαλγκίρις και δεν έχει μπει ακόμα όπως θα περιμέναμε στις προπονήσεις. Ο Ρούντι είχε πυρετό για λίγες μέρες, φαινόταν να έχει αναρρώσει, αλλά είναι πάλι με ίωση δεν ταξίδεψε στη Λυών. Ο Γιουλ έχει πρόβλημα με τον εσωτερικό πλάγιο σύνδεσμο του ενός γόνατος. Ο Χάνγκα είχε επίσης προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω πυρετού, αλλά τώρα έχει αναρρώσει, επίσης Και ο Κορνέλιε δεν έχει προπονηθεί λόγω ενός προβλήματος στον αυχένα, που δεν του επέτρεπε την κινητικότητα, αλλά μετά από όλα αυτά… είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ