fbpx

Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις 93-74: Είναι «τρελοί» αυτοί οι Καταλανοί (vid)

Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις 93-74: Είναι «τρελοί» αυτοί οι Καταλανοί (vid)

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 26η αγωνιστική της Euroleague και έστησε πάρτι εντός έδρας αφού νίκησε με σχετική ευκολία 93-74.

Το ματς:

Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλησε από την αρχή να δείξει τις προθέσεις της και έβαλε δύσκολα στην άμυνα την Ζαλγκίρις, ωστόσο οι αντίπαλοι με την σειρά τους έδωσαν προτεραιότητα στην επίθεση με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 19-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλησαν να κόψουν τα φτερά των αντιπάλων και έπαιξαν με μυαλό και πάθος, ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοση τους στην επίθεση και έφυγαν για τα αποδυτήρια με το υπέρ τους 46-36.

Στην επανάληψη οι Καταλανοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, με τους παίκτες της Ζαλγκίρις να μην μπορούν να σταματήσουν τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει με 77-54.

Στην τελευταία περίοδο η Μπαρτσελόνα έδωσε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις να μειώσει στο σκορ στην αρχή, αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να ανατρέψει την κατάσταση. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βαρκελώνης με 93-74.

Η Μπαρτσελόνα με αυτή την νίκη έφτασε στο 18-8 και είναι δεύτερη στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη η Ζαλγκίρις βρίσκεται στην 10η θέση με 13-13.

Μπαρτσελόνα: Μίροτιτς 28, Σατοράνσκι 12, Σανλί 10, Βέσελι 7, Λαπροβίτολα 6, Κάλινιτς 5, Αμπρίνες 5, Γκιοκουμπάιτς 5, Τόμπει 5, Χίγκινς 3, Νάντζι 3, Κούριτς 2

Ζαλγκίρις Κάουνας: Μπραζτνέικις 15, Μπίρουτιτς 12, Πολονάρα 8, Χάγιες 8, Ουλανόβας 7, Λεκαβίτσιους 7, Σμίτς 6, Μπουκεβίτσιους 6, Τέιλορ 4, Ντίμσα 1

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ