fbpx

Αποκάλυψη-Παναθηναϊκός: “Απειλή” από Ντουμπάι για Λάσο

Αποκάλυψη-Παναθηναϊκός: “Απειλή” από Ντουμπάι για Λάσο

Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον Ισπανό, αλλά ξαφνικά απέκτησαν ανταγωνισμό από τα Εμιράτα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μία σοβαρή πρόταση, που δεν έχει να κάνει μονάχα με το ύψος και τη διάρκεια του συμβολαίου του Πάμπλο Λάσο. Την ώρα ωστόσο που βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Ισπανού προπονητή, βλέπει έναν μάλλον απρόσμενο ανταγωνιστή να “φλερτάρει” με τον διακαή του πόθο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του apexsports από την Ισπανία, το Ντουμπάι έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της υπογραφής του πρώην τεχνικού της Ρεάλ, όχι όμως για την ερχόμενη σεζόν, αλλά για το 2024-25!

Στο σημερινό φύλλο της Live Sport, ο Σωτήρης Βετάκης αποκάλυψε πως η διαπραγμάτευση της Ευρωλίγκας με τους αξιωματούχους του Ντουμπάι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν επιτευχθεί οριστική συμφωνία μέσα στο επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι πιθανότητες να συμμετάσχει η ομάδα από τα Εμιράτα στη διοργάνωση τη σεζόν 2023-24 είναι στην καλύτερη περίπτωση περιορισμένες. “Αυτό είναι τούτη τη στιγμή ένα μη ρεαλιστικό σενάριο”, σχολίασε χαρακτηριστικά η πηγή μας. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, τις δύο πλευρές χωρίζουν 10 εκατομμύρια (το Ντουμπάι έχει ανεβάσει την προσφορά του από τα 20εκ στα 30εκ, με την Ευρωλίγκα να ζητάει 40εκ για πάρει η Emirates τη θέση της Turkish ως νο1 χορηγός της διοργάνωσης), όμως το θέμα είναι περισσότερο πρακτικό, αφού οι προετοιμασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. 

Είναι δεδομένο πως αν το μοναδικό κριτήριο για την απόφαση του Λάσο ήταν τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορούσε να τα βάλει με τα δισεκατομμύρια από τα Εμιράτα. Υπάρχουν ωστόσο δύο στοιχεία που δίνουν σοβαρό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

* Η πρόταση από το Ντουμπάι είναι ελαφρώς… παράδοξη, αφού ακόμα κι αν ο Λάσο την αποδεχτεί, δουλειά θα πιάσει στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο αργότερα.

* Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια εξαιρετική πρώτη προσέγγιση και στη συνέχεια κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση, κινήσεις που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτιμήθηκαν από τον Λάσο κι “έδωσαν πόντους” στον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, φαντάζει δύσκολο να δώσει ο Ισπανός την τελική του απάντηση πριν από το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Λιθουανία, οπότε οι φίλοι του “τριφυλλιού” λογικά θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ