fbpx

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Ντόρσεϊ

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Ντόρσεϊ

Μεγάλη κουβέντα έγινε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ υπήρξαν και φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ομογενή γκαρντ. To ApexSports.gr αποκαλύπτει…

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πριν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του ApexSports.gr για τον «εμφύλιο» μεταξύ Εφές και Φενέρ για τα… μάτια του Ντόρσεϊ, έλεγε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον ομογενή περιφερειακό, είτε είχε φτάσει σε διερευνητική επαφή.

Το ApexSports.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση…

Η αλήθεια, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του ApexSports.gr και το «Double Team Podcast» που θα ακούσετε εντός ολίγου, εκφράσουν μια διαφορετική οπτική στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι «πράσινοι» πράγματι ενημερώθηκαν έγκαιρα για την αποδέσμευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους Τέξας Λέτζεντς. Δεν είναι κρυφό ότι έγινε μια μικρή έρευνα ως προς τις απαιτήσεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, δηλαδή τη διάρκεια του συμβολαίου που επιθυμεί, καθώς και τα χρήματα.

Παρόλα αυτά, ουδέποτε έγινε κάποια προσέγγιση ή επίσημη πρόταση προς την πλευρά του Ντόρσεϊ. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πολλά και βαριά συμβόλαια στη θέση «2».

Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για να επαναπατρίσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ