fbpx

Φρανσίσκο: «Ενδιαφέρθηκαν Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές – Όνειρο το ΝΒΑ»

Φρανσίσκο: «Ενδιαφέρθηκαν Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές – Όνειρο το ΝΒΑ»

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο σε δηλώσεις του αποκάλυψε το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague προς το πρόσωπό του και το μεγάλο του όνειρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον προπονητή του Βασίλη Σπανούλη είπε: «Νιώθω καλά. Ο Βασίλης είναι ηγέτης, είναι θρύλος, με πιέζει πολύ, μας ενθαρρύνει συνέχεια. Είναι πάντα εκεί για να μας ακούσει, να μας βοηθήσει. Είναι πολύ καλός προπονητής».

Για το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague προς το πρόσωπό του αποκάλυψε πως «ενδιαφέρθηκε η Μπασκόνια, η Βαλένθια, η Αναντολού Εφές. Τελικά δεν έγινε κάτι, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο της Ευρωλίγκα.

Υπέγραψα μονοετές συμβόλαιο, οπότε ίσως υπάρξει κάτι την επόμενη σεζόν. Είναι πιο πολύ διαδικασία εκμάθησης για μένα παρά οτιδήποτε άλλο».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στο Περιστέρι: «αρχικά δεν ήθελα να πάω στην Ελλάδα, δεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά όταν έφτασα εξελίχθηκα εκεί. Επιπλέον, οικονομικά είναι πολύ καλά τα πράγματα, δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα».

Για το ΝΒΑ. «Έχω ακόμα αυτό το όνειρό μέσα μου. Απλά δώστε μου μια ευκαιρία. Αν έρθει, θα την πάρω. Είμαι έτοιμος. Το ότι δεν επιλέχθηκα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι έτοιμος. Έχω ό,τι χρειάζεται για να παίξω στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ