fbpx

Βίρτους Μπολόνια-Μπασκόνια 88-83: Βγήκαν νικητές σε ματς-ντέρμπι οι Ιταλοί (vid)

Βίρτους Μπολόνια-Μπασκόνια 88-83: Βγήκαν νικητές σε ματς-ντέρμπι οι Ιταλοί (vid)

Η Μπολόνια φιλοξένησε στην Ιταλία τους Ισπανούς για την 25αγωνιστική της Euroleague. Η μονομαχία βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σκαριόλο με 88-83.

Έτσι η Βίρτους Μπολόνια είναι σε απόσταση αναπνοής από την οκτάδα. Βέβαια παρά την ήττα, η Μπασκόνια προστάτευσε το +11 με το οποίο είχε επικρατήσει στη Fernando Buesa Arena και έφυγε από τη Virtus Segafredo Arena με μισή ζημιά.

Το ματς:

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο στην επίθεση αλλά όχι με αισθητή διαφορά, αφού η Μπολόνια συνήλθε και έπαιξε σωστή άμυνα κ με 16-19 το σκορ στο τέλος.

Το δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα τους γηπεδούχους πιο συγκεντρωμένους, αφού είχαν διορθώσει τα λάθη τους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην ανάπαυλα με 44-41.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Μπολόνια έμενε σταθερή στο σύστημα της βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλο της και κρατούσε το προβάδισμα που είχε πάρει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες έβγαλαν περισσότερη ένταση δίνοντας μάχες μέσα στην ρακέτα. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν μια απόσταση ασφαλείας στο σκορ και ανάγκασαν την Μπασκόνια να υποπέσει σε αρκετά λάθη στην προσπάθεια της να πλησιάσει. Οι Ισπανοί στα τελευταία λεπτά πάλεψαν αρκετά να μπουν ξανά στην υπόθεση νίκη, όμως η Βίρτους ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το ματς με τελικό σκορ 88-83.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 28-22, 24-21, 20-21

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Σκαριόλο): Μπελινέλι 15 , Παγιόλα 3, Μπακό 4, Τζαϊτέ 5, Λούντμπεργκ 6, Σενγκέλια 12, Χάκετ 9 , Οτζελέγιε 5, Τεόντοσιτς 17, Αμπάς 10 .

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Πενιαρόγια): Χάουαρντ 10, Χάιντεγκερ, Ραϊέστε, Μαρίνκοβιτς 4, Ντίεθ 3, Τόμπσον 15, Ίνοκ, Κοστέλο 7, Γκεντράιτις 25, Χομς 15, Κούρουτς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ