fbpx

Τριάνο: «Εξαιρετικός ο Βεζένκοφ- Τον θέλουμε στο NBA» (vid)

Τριάνο: «Εξαιρετικός ο Βεζένκοφ- Τον θέλουμε στο NBA» (vid)

Ο βοηθός προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, βρίσκεται στην Κρήτη για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και με ειδική αποστολή να δει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο άνθρωπος της ομάδα του NBA, μίλησε για αυτή του την αποστολή στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού απασχολεί ιδιαίτερα τους Σακραμέντο, καθώς έχει όλα τα στοιχεία που ζητάνε, αφού κάνει τα πάντα στο σωστό σημείο και θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη για τους ίδιους στην κορυφαία λίγα του κόσμου. Επίσης τόνισε πως το μπασκετικό IQ του είναι άψογο και δεν χρειάστηκε πάνω από ένα ημίχρονο ώστε να ξεχωρίσει όσα θέλει να δει.

Ωστόσο τόνισε πως δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον αν ο παίκτης μετακομίσει στην Αμερική και το NBA, αλλά τόσο από τον ίδιο τον Σάσα, όσο και από τον προπονητή των Κινγκς.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΣΦΠ – Άρης | Ο assistant coach των Kings στο Ηράκλειο για τον Βεζένκοφ – Οι δηλώσεις του”,”description”:”Οι δηλώσεις του assistant coach των Kings, Τζέι Τριάνο. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8xNy8xNC81Nl81Ml82M2VmOTViNDQzZTNkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M43S”,”uploadDate”:”2023-02-17T14:59:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqkwzbwr3j4p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ