fbpx

NBA: Ξεκαθάρισε το τοπίο για τον τραυματισμό του ο Γιάννης – Η ατάκα που έφερε… χαμόγελο (vid)

NBA: Ξεκαθάρισε το τοπίο για τον τραυματισμό του ο Γιάννης – Η ατάκα που έφερε… χαμόγελο (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε σε μια διείσδυση στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς, έμεινε στο παρκέ και σφάδαζε ενώ κρατούσε το δεξί του γόνατο.

Ωστόσο, ο Έλληνας σούπερ σταρ συνέχισε στο ματς και στο φινάλε της παράτασης έκλεψε τη μπάλα, κέρδισε φάουλ και έβαλε τις βολές.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Προσωρινή παγωμάρα στο Μιλγουόκι με τον τραυματισμό του Γιάννη “,”description”:”Προσωρινή παγωμάρα στο Μιλγουόκι με τον τραυματισμό του Γιάννη “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8xNS8wMy8wNF8xNl82M2VjNGJiMDg1MDllLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT55S”,”uploadDate”:”2023-02-15T03:03:02.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqisvsnco1o9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ο ίδιος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του.

Ο σταρ των «ελαφιών» έδειξε να πονάει πολύ στο γόνατο δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του ματς, αλλά συνέχισε να παίζει ως το τέλος και, όπως ξεκαθάρισε μετά το ματς:

«Αν είμαι κάτω (στο παρκέ) για 30 δευτερόλεπτα ή για 1 λεπτό, θα είμαι καλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα είμαι καλά. Πάντα έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης. Δεν νιώθω πόνο, απλά βγαίνω εκεί έξω για να απολαύσω το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ