fbpx

Άρης: Πετάει αύριο για το Ηράκλειο

Άρης: Πετάει αύριο για το Ηράκλειο

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Final 8 και αύριο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο που λαμβάνει μέρος η διοργάνωση.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της συμμετοχής του στο Final-8 του Κυπέλλου στην Κρήτη, ο Αρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αρχίσουν τη διοργάνωση με την προημιτελική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό (17/2, 15:45), αντίπαλο που ανέλυσε ενδελεχώς στους παίκτες του στο σημερινό πρόγραμμα που έγινε στο Αλεξάνδρειο ο Γιάννης Καστρίτης.

Η αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Ηράκλειο. Το ταξίδι δε θα κάνουν οι τραυματίες, Βασίλης Καββαδάς, Ισμαελ Σανόγκο, Ρισόντ Πακ (σ.σ. συνεχίζουν και οι τρεις τη θεραπεία τους και θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη).

Η τεχνική ηγεσία υπολογίζει στα πλάνα της τους καλαθοσφαιριστές: Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Γιώργο Φίλλιο, Τζέι Ντι Νότε, Χρήστο Σιδέρη, Όμηρο Νετζήπογλου, Στέλιο Χαβαλέ, Βασίλη Χρηστίδη, Τζος Χέιγκινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ