fbpx

Αύριο στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Αύριο στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το Final 8 και αύριο θα πετάξει για το Ηράκλειο.

Με απογευματινή προπόνηση, στο PAOK Sports Arena, ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του, στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της συμμετοχής του στο Final-8 του Κυπέλλου (16-19/2), στο Ηράκλειο, ο ΠΑΟΚ.

Πρώτο…βήμα στη διοργάνωση για τον «Δικέφαλο» θα είναι η αναμέτρηση, για την προημιτελική φάση, με αντίπαλο το Περιστέρι (16/2, 19:15), το οποίο ανέλυσε ενδελεχώς, στο σημερινό πρόγραμμα, με τη βοήθεια οπτικού υλικού, στους παίκτες του ο Αρης Λυκογιάννης.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν αύριο το απόγευμα (15:45) για την Κρήτη και το βράδυ (20:00) θα προπονηθούν, για πρώτη φορά, στα «Δύο Αοράκια».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Final-8 εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Τζέιλεν Ράιλι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την τελευταία διετία κατέκτησε Κύπελλο σε Λετονία και Πορτογαλία, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε για πρώτη φορά 8 ομάδες, σε ένα νησί και θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κάνουμε ωραία πράγματα. Ανυπομονώ για να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά».

Κατέληξε ο Ράιλι επισημαίνοντας: «Είναι μεγάλη υπόθεση το Κύπελλο για κάθε ομάδα. Και είναι πάντα μία εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος. Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Περιστέρι, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Είχαμε δύο αναμετρήσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν πήγαν καλά για μας, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε την ποιότητά μας και να περάσουμε. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και για αυτό θα τα δώσουμε όλα».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το Ηράκλειο συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Γιάνικ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Νέιτ Ρένφρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ