fbpx

Εξετάζει την απόσυρσή του από το Κύπελλο ο Ερυθρός Αστέρας

Εξετάζει την απόσυρσή του από το Κύπελλο ο Ερυθρός Αστέρας

Το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει ο Ερυθρός Αστέρας στο Final 8 του Κυπέλλου Σερβίας άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος του συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο λόγος για την πιθανή απόσυρση της ομάδας είναι, σύμφωνα με τον Τσόβιτς, η απόφαση της ομοσπονδίας να μην τιμωρήσει την Παρτίζαν για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Ο Τσόβιτς ανέφερε ότι η ομάδα θα πάρει την απόφασή της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα πάρουμε την απόφασή μας αναφορικά με τη συμμετοχή στο Κύπελλο. Για τον απλούστατο λόγο ότι η ομοσπονδία δεν έχει τιμωρήσει ακόμη μία ομάδα, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα κι έτσι εξευτέλισε το μπάσκετ της χώρας. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες ενόψει των προκριματικών της εθνικής ομάδας. Με ποιον θα μιλήσουμε;», δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα στο «TV Prva».

Στη συνέχεια, ο Τσόβιτς αποκάλυψε ότι έχει γίνει επαφή με τον Μίλος Τεόντοσιτς αναφορικά με το μέλλον του: «Έχουμε μιλήσει και θα δούμε εάν θα έρθει ή όχι. Θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν». Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί πως τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για παραμονή του Τεόντοσιτς στη Βίρτους Μπολόνια, καθώς οι δυο πλευρές φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ