fbpx

Αποκλειστικό: Έρχονται στην Κρήτη για Βεζένκοφ οι Κινγκς

Αποκλειστικό: Έρχονται στην Κρήτη για Βεζένκοφ οι Κινγκς

Εκλεκτούς καλεσμένους θα έχει η χώρα μας, καθώς οι Κινγκς θα έρθουν στην Κρήτη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο, εκεί όπου Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Κολοσσός και Περιστέρι, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον πρώτο μεγάλο τίτλο της σεζόν.

Αυτή θα είναι μια ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία για ομάδες του ΝΒΑ να βολιδοσκοπήσουν τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ApexSports.gr, οι Κινγκς έχουν κλείσει ήδη τις θέσεις τους στα «Δύο Αοράκια», ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα απλό ενδιαφέρον, αφού έχουν σε στενό μαρκάρισμα τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι από τα φαβορί για MVP στην Ευρωλίγκα.

Η ειδοποιός διαφορά είναι πως η ομάδα από το Σακραμέντο, θα έρθει με πλήρη αποστολή, καθώς στην Κρήτη θα μεταβούν άνθρωποι από το διοικητικό αλλά και προπονητικό επιτελείο. Γεγονός που υποδηλώνει πως ο Βεζένκοφ είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος των Κινγκς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ