fbpx

Αντετοκούνμπο: «Ο Τζαμπάρ θα είχε 52.000 πόντους αν κατέβαζε την μπάλα και δημιουργούσε για τον εαυτό του» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ο Τζαμπάρ θα είχε 52.000 πόντους αν κατέβαζε την μπάλα και δημιουργούσε για τον εαυτό του» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 38 πόντους, «άρπαξε» 10 ριμπάουντ και έδωσε έξι ασίστ βοηθώντας τους Μιλγουόκι Μπακς να φτάσουν στο μεγαλύτερο σερί νικών τους στη σεζόν με την ένατη συνεχόμενη επιτυχία, επικρατώντας με 115-106 στο Λος Άντζελες των Λέικερς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μπορεί να μην αγωνίστηκε, ωστόσο με αφορμή το επίτευγμα προσπέρασης του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στη λίστα με του περισσότερους πόντους στην regular season του ΝΒΑ, ο Γιάννης κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Τζαμπάρ ότι στην εποχή του οι προπονητές δεν τον άφηναν να κατεβάζει την μπάλα.

«Αν ο Καρίμ μπορούσε να κατεβάσει την μπάλα και να δημιουργήσει για τον εαυτό του, τότε θα είχε πετύχει 52.000 πόντους και θα έπαιρνε στον Λεμπρόν άλλα οκτώ χρόνια για να σπάσει το ρεκόρ» απάντησε σχετικά ο Γιάννης.

Από εκεί και πέρα μίλησε για την έλευση του Τζέι Κράουντερ στην ομάδα του:

«Εγώ, ο Κρις (Μίντλεντον) και ο Τζρου (Χόλιντεϊ) δεν λέμε πολλά, απλώς κάνουμε τη δουλειά μας, οπότε χρειαζόμαστε κάποιον επιθετικό. Όταν περπατάς στο δρομάκι, συναντάς τους νταήδες που φεύγουν και τρέχουν στην άλλη πλευρά και νομίζεις ότι αυτό οφείλεται σε σένα. Αλλά είναι ο τύπος πίσω σου. Για εμάς, αυτό ήταν ο Πι Τζέι Τάκερ πριν από δύο χρόνια. Όταν έπαιζες μαζί του είχες κάτι διαφορετικό. Ήσουν και εσύ ο νταής. Νιώθω ότι ο Τζέι (Κράουντερ) φέρνει αυτή τη σκληρότητα, αυτό το πλεονέκτημα στην ομάδα μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ».

Με τις εννέα σερί επιτυχίες, οι Μπακς έχουν μία νίκη λιγότερη (38 έναντι 39) από τους Μπόστον Σέλτικς, που έχουν τις περισσότερες στη σεζόν.

«To πρωτάθλημα δεν παίζεται σήμερα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι οι καλές συνήθειες που δημιουργείς» έγραψε ο Giannis στο twitter, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Ήμουν στην ομάδα το 2020 που κερδίσαμε 18 σερί παιχνίδια και αποκλειστήκαμε στον 2ο γύρο των play-offs. Προφανώς είμαστε χαρούμενοι, αλλά το θέμα για εμένα είναι να χτίζουμε συνήθειες. Θέλω να είμαστε η ομάδα που θα παίξουμε ως το τέλος. Οι νίκες και οι ήττες δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή. Θα παλέψουμε να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι στην Ανατολή για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά πάλι θα πρέπει να νικήσεις κάποιον για να πας στους τελικούς» τόνισε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ