fbpx

Σαμοντούροφ εναντίον ισπανικών θηρίων! 

Σαμοντούροφ εναντίον ισπανικών θηρίων! 

Επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του ApexSports.gr.

Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του 18χρονου άσου του Παναθηναϊκού στο BWB της Γιούτα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντάι Μάρα και τον Ιζάν Αλμάνσα.

Πέρσι στο ξεκίνημα του Μαρτίου, είχε λάμψει στο τουρνουά Rising Stars της Πάτρας και είχε «φουντώσει» το ενδιαφέρον των δύο αιωνίων αντιπάλων (και όχι μόνο) για την απόκτηση του.

YouTube video

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο πολυτάλαντος φόργουορντ θα ταξιδέψει τη επόμενη εβδομάδα στο Σολτ Λέικ Σίτι, καθώς ρυθμίσθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στο Basketball Without Borders, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει δύο νεαρούς γίγαντες του Ισπανικού μπάσκετ. 

Ο πρώτος είναι ο Αντάι Μάρα, ο οποίος φέτος έχει κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την Σαραγόσα και ήδη συγκρίνεται με τον ζωντανό θρύλο Πάου Γκασόλ. Ο Μάρα τον προηγούμενο Ιούνιο υπήρξε συμπαίκτης με τον «Σάμο» στο BWB του Μιλάνο και οι δύο τους έχουν πολύ καλή σχέση. 

Ο δεύτερος ψηλός από την Ισπανία είναι ο Ιζάν Αλμάνσα, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε θραύση στα τουρνουά μικρών ηλικιών, καθώς πρώτα αναδείχθηκε MVP στο Παγκόσμιο παίδων της Μάλαγα και στην συνέχεια αναδείχθηκε πολυτιμότερος και στο Ευρωμπάσκετ εφήβων της Σμύρνης. Την εφετινή περίοδο αγωνίζεται στην ακαδημία Elite στην Ατλάντα και μαζί με τον Μάρα και τον Σαμοντούροφ θεωρούνται οι τρεις ψηλοί με την μεγαλύτερη προοπτική εξέλιξης από την γενιά του 2005. 

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ