fbpx

Euroleague-24η αγωνιστική: Συνέχεια στη δράση με τρία παιχνίδια – Το πανόραμα

Euroleague-24η αγωνιστική: Συνέχεια στη δράση με τρία παιχνίδια – Το πανόραμα

Συνεχίζεται σήμερα, η ιδιαίτερη 24η αγωνιστική της Euroleague. Και ιδιαίτερη καθώς ο φονικός σεισμός στην Τουρκία οδήγησε –όπως είναι φυσικό- στην αναβολή των αναμετρήσεων στη γειτονική χώρα που ήταν προγραμματισμένες γι’ αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τις Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Η αρχή θα γίνει στο Τελ Αβίβ. Εκεί, η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Η «ομάδα του λαού» είναι στο 12-11 και εντός της πρώτης οκτάδας, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις σερί ήττες και έχουν υποχωρήσει στο 10-13.

Στη συνέχεια, η Μπολόνια θα φορέσει τα… καλά της αφού η Βίρτους θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα, με τα δεδομένα για τις δύο ομάδες είναι διαφορετικά. Οι «μπλαουγκράνα» είναι στο 15-8 και παραμένουν στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη, οι Ιταλοί με το 11-12 παλεύουν για να μπουν εντός της ζώνης των playoffs.

Την ώρα του τζάμπολ στην Μπολόνια θα δοθεί και εκείνο στο Μόναχο. Η Μπάγερν υποδέχεται την Παρτίζαν, η οποία έχει τρεις σερί νίκες και με το 12-11 είναι εντός της πρώτης οκτάδας. Από την άλλη, οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 9-14, βλέποντας έτσι την είσοδο στα playoffs να απομακρύνεται.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Τετάρτη, 8/2
Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός 60-93

Πέμπτη, 9/2
Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης Αναβολή
21:05 | Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας
21:30 | Βίρτους Μπολόνια-Μπαρτσελόνα
21:30 | Μπάγερν Μονάχου-Παρτίζαν

Παρασκευή, 10/2
Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο Αναβολή
20:00 | Ζαλγκίρις-Μπασκόνια
20:00 | Μονακό-Βιλερμπάν
21:00 | Παναθηναϊκός-Βαλένθια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ