fbpx

Basket League: Όλα τα βλέμματα στο «Nick Galis Hall»

Basket League: Όλα τα βλέμματα στο «Nick Galis Hall»

Ο Άρης υποδέχεται στο Nick Galis Hall την ΑΕΚ (4/2, 19:15, EPT 3) στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Basket League.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι σήμερα όλα τα βλέμματα στραμμένα αφού Άρης και ΑΕΚ αναμετρούνται σε ένα ντέρμπι που πάντα προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες αφού σε 5 αγώνες έχει νικήσει μόνο το ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, γεγονός που τον έχουν αφήσει πίσω στη μάχη για την τετράδα.

Ταυτόχρονα οι Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Καββαδάς και Ρισόντ Πακ συνέχισαν τη θεραπεία τους και θα απουσιάσουν από το αποψινό ντέρμπι.

Από την άλλη η Ένωση είναι με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια νίκη στην Πόλη επί της Γαλατάσαραϊ για το BCL και θέλει τη νίκη ώστε να παραμένει σε τροχιά τετράδας ενώ δεν έχει και αγωνιστικά προβλήματα.

Στα υπόλοιπα ματς το πρόγραμμα ανοίγει στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρων σε ένα ματς «παγίδα» για το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, αφού οι Πατρινοί ξέρουν πως είναι το αουτσάιντερ αλλά ψάχνουν πλέον νίκες παντού ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τέλος ο Προμηθέας υποδέχεται την Καρδίτσα με τους Πατρινούς να θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν τη μάχη τους για μια θέση στην πρώτη τετράδα ενώ οι Θεσσαλοί όντας τελευταίοι πλέον κοιτούν κάθε ματς σαν τελικό ώστε να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ