fbpx

Γαλατασαράι-ΑΕΚ: Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για την Ένωση

Γαλατασαράι-ΑΕΚ: Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για την Ένωση

Μακριά από την έδρα της θα βρει την ΑΕΚ και η 2η αγωνιστική του 11ου ομίλου στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Μετά την ήττα στη Μάλαγα από την Ουνικάχα, η Ένωση ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου σήμερα (31/1, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι των Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Παπαδόπουλου, που μπήκε με το «δεξί» στην πρεμιέρα του ομίλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο Σινάν Ερντέμ χωρίς τους Αλεξάντερ Μάντσεν και Δημήτρη Μαυροειδή, που παρέμειναν στην Αθήνα, ενώ με την αποστολή ταξίδεψε ο Τιμ Φρέιζερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Μαζί με τους «κιτρινόμαυρους» βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ μόνο εύκολη δεν κρίνεται, καθώς η Γαλατασαράι έχει κερδίσει τα επτά από τα τελευταία δέκα εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL, με τις τρεις τελευταίες νίκες να σημειώνονται με διψήφια διαφορά.

Οι Τούρκοι βασίζονται στην παραγωγικότητα τους (σημειώνουν 85+ πόντους), άρα για να έχει τύχη η ΑΕΚ να αποχωρήσει με το «διπλό» στις αποσκευές της θα πρέπει να δείξει διάρκεια και προσήλωση στην άμυνα της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ