fbpx

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ματ Τόμας-Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ματ Τόμας-Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ματ Τόμας, με τον Αμερικανό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Η πρώτη διορθωτική κίνηση για τους «πράσινους» είναι γεγονός, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί σε όλα με τον Αμερικανό μπόμπερ, Ματ Τόμας.

Ο Αμερικανός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΚΑΕ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Τόμας υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών + 1 χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2024. Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικανός δεν έχει κλειστό συμβόλαιο, αλλά υπάρχει οψιόν στο τέλος της σεζόν, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, αν και εφόσον επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά.

Οι απολαβές του Τόμας ανέρχονται στα 400.000 δολάρια έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ σε περίπτωση που ανανεωθεί το συμβολαιο του, θα λάβει 1 εκατομμύριο δολάρια για το 2023-24.

Μετά την άρνηση του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε άμεσα με τον Ματ Τόμας. Οι διαπραγματεύσεις κύλησαν γρήγορα και ομάδα, ώστε ο παίκτης να ντυθεί άμεσα στα «πράσινα».

Φυσικά ο Αμερικανός έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις φανέλες των Ομπραντόριο και Βαλένθια, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα, ανήκε στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος συνολικά με Ράπτρος, Μπουλς και Τζαζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ