fbpx

Καστρίτης: «Κερδίσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε» (vid)

Καστρίτης: «Κερδίσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε» (vid)

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης που έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον ΠΑΟ. Κερδίσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε από αυτό το ματς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα που δώσαμε, αφού δουλέψαμε με συνέπεια στην προπόνηση. Το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ, συνεχίζεται η προσπάθεια από τη διοίκηση και από μένα, για να βρούμε τον παίκτη που μας ενισχύσει στους ψηλούς. Ξεχνάμε τον Ολυμπιακό, κρατάμε τα καλά και κοιτάμε την ΑΕΚ».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Καστρίτης: «Χτενίζουμε την αγορά για παίκτες»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8yOS8xOS8xN180NV82M2Q2YzY1OTc5ZDJjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M34S”,”uploadDate”:”2023-01-29T19:15:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq4wcugnvay1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ