fbpx

Ο Γουόκαπ απάντησε σε ερώτηση για την Εθνική Ελλάδας (vid)

Ο Γουόκαπ απάντησε σε ερώτηση για την Εθνική Ελλάδας (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει να μάθει πολλά από το ματς στο Περιστέρι, ενώ απάντησε και στο αν έχει σκεφτεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Για την τελευταία φάση και το νικητήριο σουτ του: «Είδα το ρολόι, έπρεπε να σουτάρω και το έκανα. Ευτυχώς το σουτ πήγε μέσα. Είναι ότι σου δώσει η άμυνα στο τέλος».

Για το παιχνίδι: «Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα το Περιστέρι με καλό προπονητή και φανταστικό κοινό. Έπαιξαν καλά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος, η νίκη. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα δεδομένο. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας».

Για τη Μακάμπι στην Ευρωλίγκα: «Παίξαμε εξαιρετικά με τη Ρεάλ. Πρέπει κάθε βράδυ να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίζουμε. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο για τη συνέχεια:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ουόκαπ για Εθνική: «Είμαι Αμερικανός, δεν έχουμε συζητήσει κάτι»”,”description”:”Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8yMy8xOS8zNV80M182M2NlZTE4ZjNiNjE0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M37S”,”uploadDate”:”2023-01-23T19:40:01.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpztirm0iz9l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ