fbpx

Οι «Μίδες» του ΝΒΑ

Οι «Μίδες» του ΝΒΑ

Η λίστα των πιο εμπορικών παικτών κι ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος. Εκεί δεσπόζει ο Γιάννης στη λίστα με τους πιο εμπορικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέτρηση σχετικά με τους πιο δημοφιλείς παίκτες αλλά και με τις πιο εμπορικές ομάδες του ΝΒΑ. Στην πρώτη μέτρηση (γίνονται δύο τον χρόνο), η φανέλα του Στεφ Κάρι φαίνεται πως είναι η πιο δημοφιλής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λεμπρόν Τζέιμς και στην 3η τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φυσικά ο Στεφ Κάρι διάγει μια σπουδαία σεζόν με σχεδόν 30 πόντους μέσο όρο, με 41.7% στο τρίποντο.

Πιο αναλυτικά:
1. Στεφ Κάρι
2. ΛεΜπρόν Τζέιμς
3. Γιάννης Αντετοκούνμπο
4. Λούκα Ντόντσιτς
5. Κέβιν Ντουράντ
6. Τζα Μοράντ
7. Τζέισον Τέιτουμ
8. Ντέβιν Μπούκερ
9. Τζοέλ Εμπίιντ
10. Ντάμιεν Λίλαρντ
11. Τρε Γιανγκ
12. ΛαΜέλο Μπολ
13. Άντονι Ντέιβις
14. Ζάιον Ουίλιαμσον
15. Κάιρι Ίρβινγκ

Όσον αφορά την εμπορικότητα των ομάδων με συνολικά προϊόντα που έχουν αγοραστεί, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ στη 2η οι Ουόριορς και στην 3η οι Σέλτικς. Η παρουσία των «Κελτών» είναι δικαιολογημένη, καθώς κάνουν μια εξαιρετική σεζόν στην Ανατολική Περιφέρεια με 34 νίκες και 12 ήττες, όντας στην πρώτη θέση.

Πιο αναλυτικά:
1. Λέικερς
2. Ουόριορς
3. Σέλτικς
4. Μπακς
5. Μπουλς
6. Σίξερς
7. Μάβερικς
8. Νετς
9. Σανς
10. Νικς

Όσον αφορά την περσινή σεζόν, που έγιναν ολοκληρωμένα δύο αναλύσεις, πρώτος σε δημοφιλία φανελών ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με δεύτερο τον Στεφ Κάρι και τρίτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όσον αφορά την εμπορικότητα των ομάδων, στην πρώτη θέση ήταν ξανά οι Λέικερς, στη δεύτερη θέση οι Ουόριορς και στην τρίτη η Μπακς. Όμως, η φετινή τρομακτική σεζόν των Σέλτικς, τους ανέβασε από την 5η θέση, στη 3η.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ