fbpx

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δοκιμασία στην Ιταλία

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δοκιμασία στην Ιταλία

Με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και τρίτη εφετινή εκτός έδρας (έχουν προηγηθεί τα «διπλά» σε Κάουνας, Βελιγράδι), συνεχίζεται το επόμενο διήμερο (19-20/01) η Euroleague, με τη διεξαγωγή της 20ής αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 7-12) ρίχνεται πρώτος στη μάχη (19/1, 21:30) και δοκιμάζεται στην Μπολόνια, απέναντι στην Βίρτους (8-11), που προέρχεται από δύο σερί ήττες στην τελευταία «διαβολοβδομάδα».

Οι «πράσινοι» έδωσαν τέλος στην τελευταία αγωνιστική στο αρνητικό σερί των έξι ηττών, με μια αποφασιστική νίκη επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, η οποία κρίθηκε στο τρίποντο του Ντέρικ Γουίλιαμς στα 7.8΄΄ για τη λήξη και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να προλάβουν τα πλέι οφ.

Στον αντίποδα, η Βίρτους ψάχνει αντίδραση, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την άμυνα της, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε 87 και 85 πόντους στις αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ