fbpx

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου 87-74: Νίκη για την ανώτερη Μακάμπι και τροχιά οκτάδας (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου 87-74: Νίκη για την ανώτερη Μακάμπι και τροχιά οκτάδας (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε εντός έδρας της Άλμπα Βερολίνου με 87-74 σε ένα ματς που η ομάδα από το Ισραήλ ήταν ανώτερη του αντιπάλου της για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε για τη Μακάμπι, με 31 πόντους και οι Ισραηλινοί σκαρφαλώνουν στα playoffs.

YouTube video

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και βρήκαν σκορ με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 7-2 πολύ νωρίς και εκτοξευτούν στο + 11 (15-4), λίγο πριν απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο η Μακάμπι έβρισκε τον δρόμο προς το καλάθι εύκολα και έπαιζε σφιχτή άμυνα, με την Άλμπα να δυσκολεύεται χαρακτηριστικά.

Οι Γερμανοί πλησίασαν στο 33-25, έχοντας προηγουμένως περάσει και από το -18 (28-10). Ο Σμιθ είχε σημαντικό ρόλο σε αυτή την αντίδραση παίρνοντας μεγάλο βάρος από τους συμπαίκτες του, με τον Προσίντα να συμπληρώνει ιδανικά. Όμως ο εκπληκτικός Μπόλντγουιν δεν σταματούσε πουθενά και το ημίχρονο έληξε στο 38-28.

Η επιστροφή από την ανάπαυλα, βρήκε τους παίκτες του Κάτας στα ίδια επίπεδα ενέργειας και η διαφορά κινούταν σε διψήφια επίπεδα.

Η απόσταση παρέμενε σε αντίστοιχα επίπεδα και στα πρώτα λεπτά της τέταρτης και τελευταίας περιόδου, αλλά από ένα σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες να περνούν όλο και πιο συχνά από τη γραμμή των βολών. Έτσι η Μακάμπι έφτασε άνετα στην επικράτηση με 87-74 με τον Μπόλντγουιν να σημειώνει 31 πόντους .

Ο Μπράουν αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ , αφού χτύπησε τον αστράγαλο και υπάρχει έντονη ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας του.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 38-28, 63-50, 87-74

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Κάτας): Μπράουν , Μπάλντγουιν 33 , Μάρτιν 8 , Μένκο 8, Σόρκιν 3 Ντιμπαρτολομέο 5, Κοέν 2 , Νίμπο 2, Ζιβ 6, Κόλσον 11

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Γκονθάλεθ): Λο, 4 , Πρόσιντα 12, Σμιθ 12 , Ντίλοου 4, Βέτζελ 2, Μάτισεκ, Ολίντι 9, Σνάιντερ 9 , Κουμάτζι 6 , Τίμαν , Σίκμα 4, Λάμερς 4, Ζούσμαν 8

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ