fbpx

Επιθετικό tweet Μάρτιν προς δημοσιογράφο, ζήτησε παρέμβαση της Ευρωλίγκα το Μέσο

Επιθετικό tweet Μάρτιν προς δημοσιογράφο, ζήτησε παρέμβαση της Ευρωλίγκα το Μέσο

Με αφορμή ένα tweet του Χασάν Μάρτιν για την υπόθεση του Φακούντο Καμπάσο στον Ερυθρό Αστέρα, άναψε «φωτιές» στο διαδίκτυο.

Το όλο θέμα ξεκίνησε με ένα τουιτάρισμα του Λιθουανού δημοσιογράφου, Ρίτις Βισνιάουσκας, ο οποίος έγραψε σχετικά με την τάση που δημιουργείται τις τελευταίες ώρες διαδικτυακά να υποστηριχθεί ο Φακούντο Καμπάσο και να μπορέσει να αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ευρωλίγκα.

«Αυτή η κινητοποίηση με το #FreeFacu στα social Media της EuroLeague έχει γίνει κριντζ. Ο τύπος δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ένας καλά αμειβόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος απλώς πρέπει να περιμένει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάρει μέρος στη διοργάνωση».

Το παραπάνω προκάλεσε την αντίδραση του συμπαίκτη του Καμπάσο στον Αστέρα, Χασάν Μάρτιν η οποία δεν ήταν και πολύ κόσμια. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός απάντησε με ένα “Shut the Fuck Up”, «βγάλε τον γα…νο σκασμό δηλαδή.

Ο Μάρτιν προκάλεσε με τη σειρά του την αντίδραση του Μέσου που εργάζεται ο Βισνιάουσκας, του γνωστού ιστότοπου Basket News, που κάλεσε την Ευρωλίγκα και την Ένωση Παικτών να επιληφθούν του θέματος, λόγω των διαδικτυακών απειλών του Μάρτιν.

Το ζήτημα πάντως έδειξε να φτάνει σε εκτόνωση μετά το νέο τουιτάρισμα του Βισνιάουσκας στο οποίο έγραψε:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν αισθάνομαι απειλή. Ειλικρινά πιστεύω πως ο Χασάν Μάρτιν υποστήριξε τον συμπαίκτη του χωρίς πρόθεση να με πληγώσει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ