fbpx

Eurocup-Β΄ Όμιλος, 11η Αγωνιστική: Με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία ο Προμηθέας

Eurocup-Β΄ Όμιλος, 11η Αγωνιστική: Με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία ο Προμηθέας

Μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή έχει ο Προμηθέας απόψε (18/1, 22:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου, στο EuroCup.

Μετά την εντός έδρας νίκη τους, επί της ιταλικής Τρέντο, οι Αχαιοί αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του γκρουπ, Γκραν Κανάρια, επί ισπανικού εδάφους.

H ομάδα της Πάτρας μετρά τρεις διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς την περασμένη Κυριακή (15/1) ξεπέρασε και το εμπόδιο του Λαυρίου (74-71) για την 12η αγωνιστική της Basket League. Ιδανικά, οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου θα επιδιώξουν μία τέταρτη διαδοχική. Στο τζάμπολ, θα πάρουν θέση έχοντας ρεκόρ 6-4. Πάντως, οι Αχαιοί έχουν ενισχυθεί, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού ψηλού Ντάστιν Χογκ και του Αμερικανού γκαρντ, Τζο Τόμασον.

Προπονητής της Γκραν Κανάρια διατελεί ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάκα Λάκοβιτς. Παίκτης της Γκραν Κανάρια την τρέχουσα σεζόν είναι ένας ακόμη παίκτης που αγωνίστηκε στους «πράσινους», ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος έχει 12 πόντους, 2 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα στη διοργάνωση, με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Η Γκραν Κανάρια έχει ρεκόρ 8-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ