fbpx

Βετούλας: «Περιμένουμε ακόμα έναν παίκτη» (vid)

Βετούλας: «Περιμένουμε ακόμα έναν παίκτη» (vid)

Ακόμα μία μεταγραφή μετά από αυτή του Βερτζ, προανήγγειλε ο Νίκο Βετούλας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

«Ειδικά στο 1ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βάλουμε στο ματς τον νέο παίκτη μας. Περιμένουμε άλλο ένα παιδί, προέχουν άλλα ματς για εμάς. Χάθηκε με μεγάλη διαφορά αυτό το ματς. Όμως, η ομάδα έφτιαξε δρόμο για την παραμονή. Είχαμε κάνει πολλές αλλαγές, νομίζω θα είμαστε καλά.

Πιστεύω πως ο Βερτζ θα καταλάβει το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει μεγάλο ταλέντο ειδικά στην επίθεση. Ελπίζουμε ο νέος παίκτης να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Βετούλας: “Προέχουν άλλα παιχνίδια για τον στόχο μας””,”description”:”Οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8xNi8xOS80NF8xMV82M2M1YTkwYmRiYTg4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M20S”,”uploadDate”:”2023-01-16T19:45:13.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cptupb9v6s69″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ