fbpx

«Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να “κλέψει” τον Καμπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρα» (pic)

«Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να “κλέψει” τον Καμπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρα» (pic)

Η διαμάχη γύρω από την απαγόρευση συμμετοχής του Φακούντο Καμπάτσο στην EuroLeague φαίνεται πως ήταν ευκαιρία για ομάδες που προσπάθησαν να τον «κλέψουν» από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι έχουν επιβληθεί με ban λόγω εκκρεμοτήτων στα οικονομικά τους, με συνέπεια η μεγάλη τους φετινή μεταγραφή, ο Φακούντο Καμπάτσο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ήδη με την έλευση του Ιβάνοβιτς, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στις παρυφές της οκτάδας, με φόντο τα playoffs για το final four του Κάουνας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το sportal.blic.rs, αρκετοί Ισπανικοί σύλλογοι, αλλά και η Μακάμπι προσπάθησαν να «κλέψουν» τον Καμπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρας. Ωστόσο, υπήρξε και άλλη ομάδα που προσπάθησε να κάνει το «κόλπο- γκρόσο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός που έχει βγει στην αγορά με γεμάτο πορτοφόλι, έκανε κρούση στον Καμπάτσο, καταθέτοντας του μια μεγάλη πρόταση, πολύ μεγαλύτερη από το υπάρχον συμβόλαιο του. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και η δυσαρέσκια των Σέρβων που ο πρώην προπονητής τους, Ντέγιαν Ράντονιτς, προσπάθησε να «κλέψει» τον παίκτη τους.

Εν τέλει, με tweet του Καμπάτσο, επιβεβαίωσε πως θα μείνει κανονικά στη Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ