fbpx

Κέινααν: «Δεν ήξερα ότι έβαλα οκτώ τρίποντα» (vid)

Κέινααν: «Δεν ήξερα ότι έβαλα οκτώ τρίποντα» (vid)

Ο Αϊζέια Κέινααν δήλωσε πως θέλει να κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου η ομάδα να κερδίζει, ενώ τόνισε πως δεν γνώριζε τον ακριβή αριθμό τριπόντων που έβαλε κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια απόψε. Εκτελέσαμε το πλάνο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά στην αρχή, αλλά θέλαμε να παραμείνουμε επιθετικοί. Εγώ αισθανόμουν καλά και έβαλα τα σουτ. Δεν ήξερα καν ότι έβαλα οκτώ τρίποντα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που τα πέτυχα. Ήθελα να μείνω επιθετικός μέχρι το τέλος. Μόλις βγήκα από το παιχνίδι μού είπαν ότι έκανα ρεκόρ. Είναι υπέροχο.
Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα για να κερδίσει. Ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχουμε. Θέλω να με σκέφτονται ως ανταγωνιστικό, ως ηγέτη, ως μαχητή».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Κάνααν: «Αισθανόμουν καλά, ακολούθησα την καλή μου βραδιά»”,”description”:”Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8wOC8yMC8zNV8zMF82M2JiMjkxMjJiZmY4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT9M9S”,”uploadDate”:”2023-01-08T20:40:37.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpn3c67wuge1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ