fbpx

EuroLeague: Οι νίκες, οι ήττες, τα μεγαλύτερα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα (info)

EuroLeague: Οι νίκες, οι ήττες, τα μεγαλύτερα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα (info)

To ApexSports.gr «ακόνισε» τα δημοσιογραφικά του «ξίφη» και σας παρουσιάζει μέσω αναλυτικών πινάκων – infographic τα μεγαλύτερα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα των ομάδων EuroLeague μέχρι σήμερα.

H EuroLeague είναι ένας μαραθώνιος και όχι σπριντ. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες και το απέδειξε πρόσφατα και ο Ερυθρός Αστέρας, όπου με την έλευση του Ιβάνοβιτς, έκαναν 6 συνεχόμενες νίκες, διεκδικώντας την είσοδο στην οκτάδα.

Πρόσφατα, ο Παναθηναϊκός ήταν και εκείνος στις παρυφές των playoffs αλλά με 5 συνεχόμενες ήττες «κατρακύλησε» στην 17η θέση.

Στην πρώτη πεντάδα, βρίσκονται κατά σειρά Ολυμπιακός, Ρεάλ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Εκεί -όπως είναι λογικό- τα πράγματα είναι ισορροπημένα, με το μεγαλύτερο σερί νικών να το έχει η Ρεάλ με 6, ενώ τις περισσότερες συνεχόμενες ήττες να τις έχουν από κοινού Ολυμπιακός, Ρεάλ και Μπασκόνια με 2.

Στις θέσεις 6-10, βρίσκονται κατά σειρά Φενέρμπαχτσε, Εφές, Ζάλγκιρις, Μακάμπι και Ερυθρός Αστέρας. Εκεί, το μεγαλύτερο σερί νικών το κατέχoυν οι Σέρβοι με 6. Εδώ, έρχεται και το μεγαλύτερο σερί ηττών στις συγκεκριμένες θέσεις, με την ομάδα του Ιτούδη να μετρά 5 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Στις θέσεις 11-15 βρίσκονται οι Παρτίζαν, Μπολόνια, Βαλένθια, Μπάγερν και Αρμάνι Μιλάνο. Το μεγαλύτερο σερί νικών το έχουν από κοινού Παρτίζαν και Μπολόνια με 4, ενώ οι ίδιες ομάδες κατέχουν και το μεγαλύτερο αρνητικό σερί με 5.

Στις τελευταίες θέσεις, 16-19 βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό, τη Βιλερμπάν και την Άλμπα. Οι «πράσινοι» μέτρησαν 4 συνεχόμενες νίκες, με την Άλμπα να μετρά 12 συνεχόμενες ήττες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ