fbpx

«Κλείδωσε» η μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό

«Κλείδωσε» η μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πιο βαριά του εντός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και το συγκεκριμένο ματς δρομολογεί εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο.

Ούτως ή άλλως ο σχεδιασμός του φετινού Παναθηναϊκού ήταν μονοδιάστατος. Ναι, μεν, αποκτήθηκαν δύο point guard, αλλά από το «2» μέχρι το «4» υπάρχουν πολλά λάθη. Αποκτήθηκαν παίκτες με πανομοιότυπο στιλ παιχνιδιού, υπερφορτώθηκε το «2» και το «3» με συνέπεια το «4» να μείνει λειψό, ενώ και στο «5» λείπει για μια ακόμη χρονιά ένας αθλητικός ψηλός.

Το πρόβλημα στις θέσεις των ψηλών ήταν τόσο μεγάλο το βράδυ της Παρασκευής που ο Φαλ έγραψε 33 στο ranking και έκανε ότι ήθελε με Παπαγιάννη και Γκουντάιτις και αναμένεται πλέον να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να αποκτηθεί μέσα στον Γενάρη αθλητικός ψηλός, που θα δίνει ποιοτικά λεπτά κατά βάσει στη θέση του σέντερ.

Μάλιστα, έχουν πέσει στο τραπέζι ήδη δύο ονόματα, χωρίς να διαρρεύσει κάτι επίσημα. Έτσι και αλλιώς είχατε διαβάσει στο Apex Sports ότι η μεταγραφή στην θέση του σέντερ είναι αναγκαία!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ