fbpx

Χριστόπουλος: «Σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθησή μας» (vid)

Χριστόπουλος: «Σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθησή μας» (vid)

Στο ότι οι παίκτες τού Προμηθέα έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στην Καρδίτσα, στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με τα προβλήματα που είχαμε. Όλοι προσπάθησαν έδειξαν χαρακτήρα και ξεκινώντας από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθηση μας και τη συνέχεια».

Για την Καρδίτσα: «Χρειάζεται υπομονή, προσπαθούν οι άνθρωποι της ομάδας με προσθαφαιρέσεις να βελτιώσουν την κατάσταση. Καλή χρονιά σε όλους».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Χριστόπουλος: «Μια πολύ σημαντική νίκη»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8xMi8zMC8xNy80NF8zNl82M2FmMjM4NDA0NzZkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT54S”,”uploadDate”:”2022-12-30T17:45:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpfc6fiw2b5d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ