fbpx

Μεσίνα: «Θα στείλουμε μηνύσεις σε όσους προάγουν το μίσος»

Μεσίνα: «Θα στείλουμε μηνύσεις σε όσους προάγουν το μίσος»

Ο Έτορε Μεσίνα προανήγγειλε μηνύσεις σε όσους προάγουν το μίσος και τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Ο Ιταλός κόουτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, που το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιηθεί από ορισμένους και παραδέχτηκε πως έκανε λάθος, που είχε πει δημόσια πως σκέφτεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Αρμάνι Μιλάνο.

Αρχικά, ο Μεσίνα δήλωσε στην εφημερίδα «La Repubblica»: «Υπάρχει μία μειοψηφία ανθρώπων που κρύβεται πίσω από πληκτρολόγια και κακόβουλες ιστοσελίδες. Ο κόσμος που σε πετυχαίνει στον δρόμο είναι μαζί σου και απλώς αυτοί που βρίζουν ακούγονται πιο δυνατά. Αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους που εργάζονται και εκτίθενται δημόσια. Και ενδεχομένως ίσως θα έπρεπε να στείλουμε μερικές μηνύσεις σε εκείνους που προάγουν το μίσος. Μερικές έχουν σταλεί ήδη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος. Μετά από μία σκληρή ήττα, τη χειρότερη της σεζόν (σ.σ. κόντρα στην Εφές), υπήρχε ένα άσχημο κλίμα και ήμουν πολύ απογοητευμένος. Οπότε είπα ότι θα μπορούσα να είχα φύγει, εάν η κατάσταση δεν παρουσίαζε βελτίωση. Ήταν λάθος αυτό. Δε θα έλεγα κάτι ανάλογο τώρα. Καμία φορά μαθαίνεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι από απειρία, ακόμη κι όταν είσαι 60 ετών. Εάν είναι να κάνουμε και λίγο χιούμορ, τότε θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους τους προπονητές που έστειλαν ήδη τα βιογραφικά τους στην ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ